Meny
Meny

Zidane takpendel, diameter 76 cm

15W
2217,-
Inkl mva.
Zidane takpendel, diameter 76 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 77483/76-H
Vi har flere modeller i Zidane -serien. Her finner du Zidane fra Lucide
Produktbeskrivelse
Zidane takpendel har pæreholder i senter i metall, omgitt av en vakker treskjerm. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Takkopp i metall. Montes med festebrakett. Velg farge på lampen for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde (maks): 157 cm
Høyde skjerm: 14 cm
Diameter skjerm: 76 cm
Lengde ledning: 100 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.