Meny
Meny

Legno takpendel trekant, 18W LED 1680lm

18W
Pris fra: 3788,-
Inkl mva.
Legno takpendel trekant, 18W LED 1680lm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
HvitHvit
Valnøttfarget bøkValnøttfarget bøk

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 1519174-H
Vi har flere modeller i Legno-serien. Her finner du Legno fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Legno takpendel med trekantform, er en genialt enkel nedpendlet lampe som henger i tynne wirer. På grunn av de tynne wirene ser det ut som om lampen flyter i luften. Lampen er produsert i treverk av beste kvalitet.

Denne lampen lyser inn mot senter.

SPOT Light er en forløper i bruk av LED-teknologi i trearmaturer. LED har høy effektfaktor og er energibesparende. Våre LED-moduler er preget av høyeste kvalitet, noe som bekreftes med 5 års garanti.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Mål: Bredde: 53,5 cm
Lengde fra tak (max): 110 cm
Tykkelse ramme: 3,5 cm
Diameter takfeste: 17,5 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 1680 Lumen
Forventet levetid: 30 000 t / 70% restlys     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nei
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.