Lucide

Javor bordlampe, høyde 30 cm

Javor bordlampe, høyde 30 cm

kr 1 375,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 34539/01/33
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
10W
Javor bordlampe er en lampe inspirert av skandinavisk design. Lampeskjermen er i rotting med en ytterskjerm trukket i grønn velour. Foten er i sortlakkert metall. Sort tekstiltrukket ledning.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde totalt: 30 cm
Høyde skjerm: 26 cm
Diameter: 23 cm
Diameter fot: 13 cm
Lengde ledning: 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Rotting / Tekstil / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide