Meny
Meny

Bistro takpendel, diameter 32 cm

60W
Pris fra: 1274,-
Inkl mva.
Bistro takpendel, diameter 32 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
KobberKobber
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 78310/32-H
Vi har flere modeller i Bistro-serien. Her finner du Bistro fra Lucide
Produktbeskrivelse
Bistro takpendel er tøff lampe som egner seg ekstra godt med dekorativ pære. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 32 cm
Høyde skjerm: 14 cm
Lengde fra tak: 32 - 130 cm
Vekt: 1 kilo
Materiale: Metall
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.