Meny
Meny

Balance takpendel, 17W LED 2700K 1700lm, Step-dim, Sort

17.5W
1379,-
Inkl mva.
Balance takpendel, 17W LED 2700K 1700lm, Step-dim, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 2010103003
Vi har flere modeller i Balance-serien. Her finner du Balance fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Balance takpendel i matt sortlakkert metall. Lampeskjermens underside har avdekning i akryl som sørger for jevn fordeling av lys. Tekstiltrukket ledning. Lampen har trestegs dimmefunksjon som kontrolleres fra veggbryter. Et trykk på veggbryter aktiverer lampen, hurtig av/på dimmer ned 50%. Slå av/på hurtig andre gang dimmer ned til 25%.

Kan ikke dimmes med ekstern dimmer. Opereres fra vanlig veggbryter. Integrert LED-belysning.
Mål: Høyde: 15,8 cm
Diameter: 42 cm
Lengde leding: 200 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 1700 Lumen (maks)
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Integrert step-dimmer
Lysspredning: 120°
Materiale: Metall / Akryl / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.