Lucide

Avonmore takpendel, diameter 40 cm

Avonmore takpendel, diameter 40 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 199,00

lucide
40W
Avonmore takpendel er en moderne og tidløs lampe. Skjermen kombinerer glass og metall, noe som tillater delvis eksponert lyspære som slipper ut mer lys til sidene enn en tradisjonell metallskjerm. Glasset er lett røykfarget. Sort tekstiltrukket ledning. Takkopp matcher farge og materiale med lampeskjermen. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 40 cm
Lengde fra tak (maks): 150 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Glass / Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide