Meny
Meny

Atoma 5 takpendel, diameter 42 cm, Brun

33W
X5
2901,-
Inkl mva.
Atoma 5 takpendel, diameter 42 cm, Brun is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 74401/42/97
Vi har flere modeller i Atoma-serien. Her finner du Atoma fra Lucide
Produktbeskrivelse
Atoma er en serie lamper i metall hvor spiralene gir lampen et spennende uttrykk. Denne lampen har en diameter på 42 cm, spiralene er lett gjennomsiktige og i brun rustfarge. Lampen er dimbar ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Diameter: 42 cm
Lengde fra tak: 42 - 172 cm
Vekt: 1,8 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.