Meny
Meny

Sinan takpendel, høyde 30 cm, Hvit

40W
654,-
Inkl mva.
Sinan takpendel, høyde 30 cm, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 13450/01/31
Vi har flere modeller i Sinan-serien. Her finner du Sinan fra Lucide
Produktbeskrivelse
Sinan Pendant har skjerm i keramikk og takkopp i metall. Lampen slipper lyset gjennom skjermen på en behaglig måte. Sinan pendel henger i en stofftrukket ledning og kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lampen finnes også i en mindre utgave.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 30 cm
Diameter: 12 cm
Lengde fra tak (max): 136 cm
Vekt: 0,9 kilo
Materiale: Keramikk / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.