Marset

Pleat Box takpendel 13

Pleat Box takpendel 13

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 191,00 FØR kr 4 930,00

marset_logo
57W
En fantastisk lampe i organisk form. Ideen bak Pleat Box lampen er en sofistikert blanding av en digitalisert design av bølgene på en tøybit. Denne siluetten blir deretter brukt til å lage en base av keramikk.

Du kan velge hvit emalje på innsiden av lampen som gir den beste refleksjonen av lyset. Du kan også velge modeller med 18 karats bladgull på innsiden som reflekterer et flott, varmt og lekkert lys.

Pleat Box oppstod gjennom det første samarbeidet mellom Xavier Mañosa, en kjeramikk-mester fra Barcelona, og Mashallah design studio i Berlin med Marset.

Lampen kommer i flere størrelser.

Mål: 

Diameter: 11,5 cm
Høyde: 26 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Keramikk og 18 karats bladgull
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo