Next

Alien XL takpendel, diameter 47 cm

Alien XL takpendel, diameter 47 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 491,00 FØR kr 5 284,00

next
150W
Alien XL er en elegant pendellampe med en spennende og karakteristisk struktur. Lampens form snor seg rundt tekstilledningen som er tilgjengelig i rødt og sølv, og i den pæreformede bunnen er det en avdekning i hvitt. Avdekningen er tilgjengelig i rødt på forespørsel. Lampen er laget av hvit polyetylen av høy kvalitet og og det sprer et blendefritt lys.

Velg farge på ledningen. Kontakt oss for alternativ avdekning.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 111 cm
Diameter: 47,5 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Polyetylen
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Lamper fra Next er estetikk og funksjonalitet av ypperste klasse

Den tyske lampeprodusenten Next er et spennende bekjentskap innen moderne belysning. Next-lampene er kjent for sitt unike og imponerende design og sine iøynefallende utforminger. Derfor beskriver også slagordet «light that is poured into shape» godt de flotte og stilfulle lampene. Vi kan for eksempel nevne den imponerende pendelen Cosmo som tidligere vant ’Luminaire of the Year’-prisen.

Next ble grunnlagt i 2000 og har i dag hovedkontor i Køln i Tyskland. Her ser de mange unike Next-lampene og lampeseriene dagens lys ved hjelp av talentfulle lampedesignere. Det imponerende utvalget av lamper har i mange år skapt stor glede blant private kunder med et spesielt godt øye for kvalitet. Men next-lamper er også å finne i bedrifter, i restauranter og på storsentre samt andre steder der man verdsetter godt lys i spennende former.

next