Meny
Meny

Queen lysekrone, diameter 135 cm

40W
X35
57447,-
Inkl mva.
Queen lysekrone, diameter 135 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

KlarKlar
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 9140352-H
Vi har flere modeller i Quenn-serien. Her finner du Quenn fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Queen er en veldig stor lysekrone med en totalhøyde på tre og en halv meter. Lampen henger i en kjetting på 90 cm og høyden på selve lampen er på 260 cm! Lampen er best egnet i rom hvor du har dobbel takhøyde eller helst over 550 cm.

Queen lysekrone er en del av en serie krystallamper i elegant og klassisk design. Lampen har trettito åpne lyspærer og vi anbefaler derfor å benytte dekorative pærer som fremhever totalinntrykket. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Diameter: 135 cm
Høyde: 260 cm
Lengde fra tak(max): 350 cm
Lengde fra tak(minimum): 290 cm
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.