Meny
Meny

Ravenna 8 lysekrone, diameter 73 cm, Rustbrun

40W
X8
3758,-
Inkl mva.
Ravenna 8 lysekrone, diameter 73 cm, Rustbrun is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 78307/08/97
Produktbeskrivelse
Ravenna lysekrone er en klassisk lampe i rustbrunt metall og med åtte lyskilder. Under hver lyskilde henger det tre rader med glasskrystaller. Benytt gjerne E14 dekorpærer for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Diameter: 73 cm
Lengde fra tak (max): 140 cm
Vekt: 4,2 kilo
Materiale: Metall / Glass
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.