Meny
Meny

Swapp 5 forgreningspendel, Sort

40W
X5
3099,-
Inkl mva.
Swapp 5 forgreningspendel, Sort is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående
Leveringstid fjernlager: 10 virkedager

På lager

Varekode: E66 45466/05/30
Produktbeskrivelse
Swapp gir deg full kontroll over belysningen. Hver av pendlene kan svinges, vris og låses i ønsket posisjon med håndskruer på siden av skjermen. Lampen leveres med stofftrukket ledning. Swapp kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare lyspærer.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Diameter skjerm: 11,5 cm
Høyde skjerm: 20 cm
Lengde ledning (max): 5 x 200 cm
Vekt: 4 kilo
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.