Meny
Meny

Pipe klyngependel

25W
X3
Pris fra: 2746,-
Inkl mva.
Pipe klyngependel is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
Valnøttfarget bøkValnøttfarget bøk

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 1551374R-H
Vi har flere modeller i Pipe-serien. Her finner du Pipe fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Pipe klyngependel er en del av en serie lamper for GU10-pærer, hvor det er fokus på lampens stil, samtidig som man ønsker å sende et konsentrert lys ned. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Lyspærer medfølger ikke.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Mål: Høyde lampehode: 20 cm
Diameter lampehode: 6,7 cm
Lengde fra tak (max): 110 cm
Diameter takfeste: 30 cm
Høyde takfeste: 2,5 cm
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.