Nordlux

Alanis 4 pendelskinne, 90 cm

Alanis 4 pendelskinne, 90 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 974,00

Nordlux_1
15W
X4
Alanis 4 pendelskinne har en profil med ti sider som skaper et unikt designuttrykk. Lampen er strømlinjeformet og myk på samme tid. Den minimalistiske skinnen er perfekt over spise- eller kjøkkenbordet.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Lengde: 90 cm
Høyde: 15 cm
Diameter skjerm: 6 cm
Diameter rør: 1,5 cm
Kabellengde: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet:
Spottene kan tiltes 40° og svinges 330°
Hvit kabel på messinglampe
Sort kabel på sort lampe
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Antall lys: 4
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1