Meny
Meny

Coral taklampe, diameter 45 cm

60W
1607,-
Inkl mva.
Coral taklampe, diameter 45 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
HvitHvit
SortSort
TaupeTaupe

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 61113/45-H
Vi har flere modeller i Coral-serien. Her finner du Coral fra Lucide
Produktbeskrivelse
Coral taklampe, med diameter 45 cm, er en taklampe med tekstilskjerm. Lampen har avblendingsskjerm i bunn og takfeste i metall. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pære. Velg ønsket farge for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 45 cm
Høyde: 29 cm
Vekt: 1,1 kilo
Materiale: Metall / Bomull
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.