Meny
Meny

Collin taklampe, diameter 50 cm, Matt krom

4W
X6
4241,-
Inkl mva.
Collin taklampe, diameter 50 cm, Matt krom is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 18 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 70179/50/11
Vi har flere modeller i Collin-serien. Her finner du Collin fra Lucide
Produktbeskrivelse
Collin taklampe med diameter 50 cm er i matt krom og har mange fine detaljer i metallet. Lekre prismer gjør lampen til et smykke i taket ditt. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Diameter: 50 cm
Høyde: 25 cm
Vekt: 3,15 kilo
Materiale: Aluminium
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.