Armaturhantverk

Sunne nedpendlet taklampe, diameter 24 cm

Sunne nedpendlet taklampe, diameter 24 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 238,00

AH-logo-rund
60W
X2
Sunne nedpendlet taklampe, med diameter 24 cm, er en vakker lampe i opalt glass. Lampen har flotte detaljer i metall. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Husk to pærer til lampen. Lyspærer medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 24 cm
Høyde: 21 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: For montering i takkrok
Materiale: Metall / Glass
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund