Meny
Meny

Nila 1 taklampe, Sort/Røykfarget glass

25W
414,-
Inkl mva.
Nila 1 taklampe, Sort/Røykfarget glass is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 77977/01/30
Vi har flere modeller i Nila-serien. Her finner du Nila fra Lucide
Produktbeskrivelse
Nila taklampe er en del av en serie lamper med justerbart lampehode. Lampen leveres med dekorativt, røykfarget glass. Nila kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Vi anbefaler bruk av E14 Illum pære for å sikre at pæren for plass i skjermen.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Bredde: 12 cm
Høyde: 16 cm
Diameter takkopp: 10,5 cm
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.