Meny
Meny

Madee 2 taklampe, Sort/Røykfarget glass

25W
X2
914,-
Inkl mva.
Madee 2 taklampe, Sort/Røykfarget glass is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 17993/02/30
Vi har flere modeller i Madee-serien. Her finner du Madee fra Lucide
Produktbeskrivelse
Madee 2 taklampe er en moderne lampe i sortlakkert metall. Lampeskjermene er i røykfarget glass. Tekstiltrukket ledning. Lampehodene kan tiltes og roteres 360 grader. Benytt gjerne E14 dekorative pærer for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde (takfeste): 26 x 9 cm
Høyde: 18 cm
Materiale: Metall / Glass / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.