Meny
Meny

Alba Dim taklampe, diameter 30 cm, 12W LED 3000K 610lm, Dimbar

12W
1468,-
Inkl mva.
Alba Dim taklampe, diameter 30 cm, 12W LED 3000K 610lm, Dimbar is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
HvitHvit

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 2020556001-H
Vi har flere modeller i Alba-serien. Her finner du Alba fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Alba taklampe i metall med avdekning i akryl. Lampen har integrert LED på 3000 Kelvin. Kan tiltes 35 grader. Velg farge på lampen.

Kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Høyde: 10,6 cm
Diameter: 30 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 610 Lumen
Kan dimmes? Ja
Lysspredning: 120°
Materiale: Metal / Akryl
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.