Meny
Meny

Agnes 4-skinne G9, lengde 80 cm, Hvit

35W
X4
736,-
Inkl mva.
Agnes 4-skinne G9, lengde 80 cm, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 49920101
Vi har flere modeller i Agnes-serien. Her finner du Agnes fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Agnes 4-skinne er en flott lampe med fire justerbare lyspunkter. Med G9-pærer får du et lys med større spredning enn med vanlige spot-lamper. Den vil et jevnere lys og kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Lengde: 80 cm
Fremspring: 14,5 cm
Diameter skjerm: 5,8 cm
Diameter vegg/takfeste: 9 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.