Meny
Meny

Dica spotskinne 4 x GU10, Hvit med sorte detaljer

5W
X4
2296,-
Inkl mva.
Dica spotskinne 4 x GU10, Hvit med sorte detaljer is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 17989/20/31
Vi har flere modeller i Dica-serien. Her finner du Dica fra Lucide
Produktbeskrivelse
Dica spotskinne skiller seg ut. En sort stav og metallkabel kobler de hvite spottene med resten av lampen. Dica føyer seg helt etter dine ønsker, lampehodene er tiltbare og kan roteres 360 grader.

Leveres inklusive dimbare GU10 LED-pærer. Pærene er på 3000K og gir 320 Lumen.

Kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Bredde: 64 x 8 cm
Høyde: 14 cm
Vekt: 1,65 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.