Meny
Meny

Dodo Bjørn oppladbar barneromslampe 3W LED, høyde 25 cm, Hvit

3W
603,-
Inkl mva.
Dodo Bjørn oppladbar barneromslampe 3W LED, høyde 25 cm, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 71590/03/31
Vi har flere modeller i Dodo-serien. Her finner du Dodo fra Lucide
Produktbeskrivelse
Dodo Bjørn er en liten bærbar batteri-lampe for barnerommet. Dodos høye kosefaktor og myke lys gjør den til det perfekte tilskuddet til barnerommet. Denne bordlampen er laget av high-end ABS, et barnesikkert alternativ til standard plast. Leveres med integrert Step-dimmer. Dodo er tilgjengelig i flere forskjellige utgaver.

Batteriet i lampen er lett å lade med medfølgende lader og kabel med USB-kontakt.
Mål: Høyde: 25 cm
Bredde: 21 cm
Dybde: 19 cm
Lengde ledning. 100 cm
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 70 Lumen
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Vekt: 0,4 kilo
Materiale: ABS-plast
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.