Meny
Meny

Bicoca oppladbar bordlampe, høyde 22 cm

3.2W
2659,-
Inkl mva.
Bicoca oppladbar bordlampe, høyde 22 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

AntrasittAntrasitt
BlåBlå
GulGul
HvitHvit
RosaRosa
RødRød

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 A680-001-H
Produktbeskrivelse
Det uavhengige lyset.
Bicoco er en liten bærbar batteri-bordlampe, tilgjengelig i flere friske farger. Lampeskjermen kan vippes og lysdimmeren sitter lett tilgjengelig midt i bordlampen, slik at du enkelt justerer de tre lysstyrkenivåene. Denne fargerike bordlampen gir et koselig lys og med full ladning kan den lyse i 20 timer ved lav styrke og ved middels styrke 10 timer og hvis man slår på for full effekt vil den vare i 5 timer. Batteriet i bordlampen er lett å lade med medfølgende lader og kabel med USB-kontakt.

Et armlenetilbehør i stoff kan kjøpes med en metallplate, som Bicoco bordlampe klikkes på via en kraftig magnet, slik at lampen står stabilt på armlenet av lenestolen og sofaen, til ens lesestunder. En rund metallplate og en kraftig magnet som kan klikkes i bunnen, kan kjøpes hvis du vil at bordlampen skal være stabil på, for eksempel campingbordet. Se nederst på denne siden.
Betjening Med step-dimmer
Mål: Diameter skjerm: 14 cm
Høyde: 22,5 cm
Diameter lampefot: 6,4 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 478 Lumen
Kan dimmes? Avhenger av lyspære
Produsent
Marset

Marset handler om mer enn lamper: vi tar vare på lys, i sine forskjellige nyanser og effekter, til å skape atmosfærer med karakter og forbedre våre kunders livskvalitet.

Les mer - Se lamper

Designer

Christophe Mathieu

Christophe Mathieu

Christophe Mathieu ble født i Hamburg i 1961. Han gikk interiørdesign på 'School of Applied Art and Artistic Trades', i Barcelona. Han gikk i lære i Hamburg og samarbeidet med arkitektetene Nitz, Prash og Sigl.
Deretter bodde han i tre år i Milano, hvor han samarbeidet med arkitekten Marco Zanuso, Jr i utviklingen av produkter for selskaper som 'De Padova', 'Menphis' og 'Driade'.

Se lamper