Next

FlapFlap gulvlampe, høyde 85 cm

FlapFlap gulvlampe, høyde 85 cm

Spesialpris kr 1 771,00 FØR kr 2 083,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E50 1015-00-0101
next
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
FlapFlap gulvlampe har et unikt design som gir glede til det minimalistiske og klassiske interiør. Ved første øyekast ser det ut som en flytende klassisk bordlampe med ledning hengende ned. "Ledningen" er egentlig en stang som gjør til at lampen ser ut som den svever. Lampen gir et mykt lys, og skjermen kan justeres i forskjellige vinkler.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 85 cm
Diameter: 33 cm (ink. foten)
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Polykarbonat
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Lamper fra Next er estetikk og funksjonalitet av ypperste klasse

Den tyske lampeprodusenten Next er et spennende bekjentskap innen moderne belysning. Next-lampene er kjent for sitt unike og imponerende design og sine iøynefallende utforminger. Derfor beskriver også slagordet «light that is poured into shape» godt de flotte og stilfulle lampene. Vi kan for eksempel nevne den imponerende pendelen Cosmo som tidligere vant ’Luminaire of the Year’-prisen.

Next ble grunnlagt i 2000 og har i dag hovedkontor i Køln i Tyskland. Her ser de mange unike Next-lampene og lampeseriene dagens lys ved hjelp av talentfulle lampedesignere. Det imponerende utvalget av lamper har i mange år skapt stor glede blant private kunder med et spesielt godt øye for kvalitet. Men next-lamper er også å finne i bedrifter, i restauranter og på storsentre samt andre steder der man verdsetter godt lys i spennende former.

next