Meny
Meny

Verona gulvlampe, høyde 150 cm, Opalhvit

25W
1241,-
Inkl mva.
Verona gulvlampe, høyde 150 cm, Opalhvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 2010884001
Vi har flere modeller i Verona-serien. Her finner du Verona fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Verona er en tradisjonell serie i klassisk skandinavisk design. Verona er bygget opp av to skjermer i vakkert hvitt opalglass som sikrer en flott jevn lysfordeling i rommet. Kontrasten mellom fint hvitt opalglass og matt svart metall gir samtidig serien et moderne uttrykk.

Verona gulvlampe gir et mykt blendfritt lys uten å gå på kompromiss med lysutbyttet. Derfor kan den fine gulvlampen brukes mange steder i hjemmet som trenger litt ekstra lys, for eksempel bak sofaen eller ved godstolen. Gulvlampen slås av og på med en elegant tekstilledning under skjermen.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 150 cm
Diameter: 40 cm
Lengde ledning: 150 cm
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.