Meny
Meny

Raito gulvlampe, høyde 150 cm, Opalhvit

15W
2697,-
Inkl mva.
Raito gulvlampe, høyde 150 cm, Opalhvit is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Nordlux DFTP 31 August 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E10 48084001
Vi har flere modeller i Raito-serien. Her finner du Raito fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Raito gulvlampe er den del av en serie lamper fra DFTP.

Raito-serien er en tidløs og vakker lampeserie som er designet for å skape en balanse mellom det elegante og enkle. Det opale glasset gir et mykt og dempet lys som ikke blender. Raito har detaljer i børstet messing. Lampen har bryter på undersiden av kuppelen og leveres med tekstilledning og opalt glass.

Lyspære medfølger.
Mål: Høyde: 150 cm
Diameter kuppel: 30 cm
Diameter lampefot: 30 cm
Lengde ledning: 180 cm
Materiale: Glass/Metall
Annet: Tekstiltrukket ledning
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.