Meny
Meny

Julius gulvlampe, høyde 158 cm, Røykfarget glass/ Sort marmor

25W
2739,-
Inkl mva.
Julius gulvlampe, høyde 158 cm, Røykfarget glass/ Sort marmor is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 34738/01/65
Vi har flere modeller i Julius-serien. Her finner du Julius fra Lucide
Produktbeskrivelse
Julius gulvlampe, med høyde 158 cm, er en del av en serie lamper med røykfarget glass. Lampen egner seg godt med dekorativ pære. Julius gulvlampe leveres med stofftrukket ledning og lampefot i sort marmor. Fotbryter på ledning.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 158 cm
Bredde: 28 cm
Dybde: 44 cm
Lengde ledning: 200 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall / Glass
Annet: Bryter på ledningen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.