Meny
Meny

Mizuko gulvlampe, høyde 150 cm, Sort

40W
5182,-
Inkl mva.
Mizuko gulvlampe, høyde 150 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 20710/01/30
Vi har flere modeller i Mizuko-serien. Her finner du Mizuko fra Lucide
Produktbeskrivelse
Mizuko gulvlampe er en moderne lampe i minimalistisk stil. Lampen er lakkert i sort struktur. Tekstiltrukket ledning. Lampehodet kan roteres horisontalt. Armen har et ledd som kan vippes horisontalt.

Bryter på lampen. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 150 cm
Bredde: 10,8 cm
Dybde: 42 cm
Lengde ledning: 200 cm
Vekt: 6 kilo
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Annet: Bryter på lampen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.