Meny
Meny

Mesh gulvlampe, høyde 135 cm

40W
2666,-
Inkl mva.
Mesh gulvlampe, høyde 135 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

MessingfargetMessingfarget
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 45785/01-H
Vi har flere modeller i Mesh-serien. Her finner du Mesh fra Lucide
Produktbeskrivelse
Mesh gulvlampe med en høyde på 135 cm i vintage stil. Lampen er i lakkert stål. Benytt gjerne E27 Vintage dekorpære eller globepære for ekstra fin effekt. Velg farge på lampen for leveringstid. Bryter på ledning.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 135 cm
Diameter skjerm. 35 cm
Høyde skjerm: 54 cm
Lengde ledning: 200 cm
Annet: Fotbryter på ledning
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.