Meny
Meny

Jorius leselampe 8W LED Sort

8W
2421,-
Inkl mva.
Jorius leselampe 8W LED Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 19768/08/30
Vi har flere modeller i Jorius -serien. Her finner du Jorius fra Lucide
Produktbeskrivelse
Jorius leselampe er en moderne lampe i matt sortlakkert metall. Tekstiltrukket ledning. Lampen leveres med integrert LED på 8W som gir godt, varmhvitt leselys på 3000 Kelvin. Dimmebryter på lampehodet, trykk og hold for trinnløs dimming.

Plug-in driver på eurostikk.
Mål: Høyde: 140 cm
Diameter lampefot: 23 cm
Lengde ledning: 200 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 640 Lumen
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Ja
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.