Meny
Meny

Contina gulvlampe, høyde 140 cm

5W
Pris fra: 949,-
Inkl mva.
Contina gulvlampe, høyde 140 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

MessingfargetMessingfarget
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 2010994003-H
Vi har flere modeller i Contina-serien. Her finner du Contina fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Contina gulvlampe er en moderne lampe i metall. Lampeskjermen er i opalhvitt glass. Det fullstendig sfæriske lampehodet sitter på en arm som kan roteres rundt egen akse og tiltes opp og ned.

Lampen finnes i sortlakkert metall med sort tekstiltrukket ledning, og messingfarget med hvit tekstiltrukket ledning. Velg fargevariant.

Fotbryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Contina-serien kombinerer stilren eleganse og funksjonalitet med fokus på nordisk minimalistisk dekor. Lampene er laget i metall og med finnish i matt sort eller satinert messingfarge. Lampeskjermene er laget i munnblåst opalhvitt glass og skjuler lyskilden fullstendig. Glasset bidrar til myk og jevn spredning av lys.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 139,5 cm
Bredde:25 cm
Dybde: 35,5 cm
Diameter lampeskjerm: 10 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall / Glass / Tekstiltrukket ledning
Annet: Fotbryter på ledning
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.