Meny
Meny

Balance gulvlampe, 17W LED 2700K 1700lm, Step-dim, Sort

17.5W
2054,-
Inkl mva.
Balance gulvlampe, 17W LED 2700K 1700lm, Step-dim, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 2010164003
Vi har flere modeller i Balance-serien. Her finner du Balance fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Balance gulvlampe i matt sortlakkert metall med messingdetaljer. Lampeskjermens underside har avdekning i akryl som sørger for jevn fordeling av lys. Tekstiltrukket ledning. Lampeskjermen kommer med to toppdeksler, en sort og en messingfarget.

Lampen har bryter på sokkelen med trestegs dimming. Slå lampen av og på hurtig for å dimme ned til 50 %. Slå lampen av og på igjen for dimming til 25%. Lampen kan dimmes på samme måte fra veggbryter dersom den er koblet i en stikkontakt som opereres fra bryter.

Step-dim med bryter på lampen. Integrert LED-belysning.
Mål: Høyde: 140 cm
Diameter: 42 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 1700 Lumen (maks)
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Integrert step-dimmer
Lysspredning: 120°
Materiale: Metall / Akryl / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.