Nordlux

Chamber 5W LED, lengde 31 cm (begrenset antall)

Chamber 5W LED, lengde 31 cm (begrenset antall)

Spesialpris kr 149,00 FØR kr 235,00

Lager: 1 for omgående levering


Varenummer: E10 84626101
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
5W
Smart benkebelysning.

Lampen erstatter lysrørarmaturer som tidligere fantes under kjøkkenskap. Det er mulig å koble inntil tjue lamper sammen. Bryter på hver enkelt lampe. Det er mulig å sku av og på hver lampe uavhengig av lampen ved siden av. Lampene kan settes direkte inn i hverandre om flere benyttes, alternativt kan også kan medfølgende skjøteledning for viderekobling brukes.

I hver forpakning ligger en ledning for strømtilkobling på 180 cm, skruer og to festeklips. Lampen er med integrert LED og gir mye og godt lys.

Mål: 

Høyde: 3,56 cm
Lengde: 31,2 cm
Bredde: 2,75 cm
Lengde ledning for tilkobling: 180 cm
Lengde ledning for skjøt: 15 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Ledning med eurostikk
Materiale: Plast
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 400 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei
Lysspredning: 150°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1