Nordlux

Bity benkebelysning, Sensor, 3000K 530lm, lengde 40 cm, Hvit

Bity benkebelysning, Sensor, 3000K 530lm, lengde 40 cm, Hvit

kr 216,00

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Varenummer: E10 2110016101
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
6W
Bity er en integrert benkebelysning med LED som kan slås på og av ved hjelp av en bevegelsessensor. Ved å bevege hånden din under Bity, kan du slå den på og av uten å måtte berøre veggbryteren. Bity er ideell under kjøkkenskapene på grunn av kombinasjonen av LED-lyset og bevegelsessensoren som gir perfekte forhold for matlaging. Kroneklemme medfølger.

Mål: 

Lengde: 40 cm
Høyde: 2,3 cm
Bredde: 5,8 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Plast
Betjening: Med bevegelsessensor
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 530 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei
Lysspredning: 110°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1