Next

DNA bordlampe med dimmer, høyde 40 cm

DNA bordlampe med dimmer, høyde 40 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 996,00 FØR kr 4 701,00

next
6W
X7
DNA bordlampe er en lampe i ekstravagant design med struktur som ligner et DNA-molekyl. Lampen er i ABS-plast og med tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne E27 globepærer med diameter på 9,5 cm for optimal effekt.

Dimmebryter på ledningen Lyspærer medfølger ikke.

DNA bordlampe har en spesiell organisk form, inspirert av molekylets spennende struktur. Designteamet Hopf & Wortmann har designet DNA-serien med ideen om en organisk voksende struktur, og deres design er basert på den strukturelle modellen av et DNA-molekyl.

Mål: 

Høyde: 40 cm
Diameter: 22 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: ABS-plast
Betjening: Med dimmer
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Lamper fra Next er estetikk og funksjonalitet av ypperste klasse

Den tyske lampeprodusenten Next er et spennende bekjentskap innen moderne belysning. Next-lampene er kjent for sitt unike og imponerende design og sine iøynefallende utforminger. Derfor beskriver også slagordet «light that is poured into shape» godt de flotte og stilfulle lampene. Vi kan for eksempel nevne den imponerende pendelen Cosmo som tidligere vant ’Luminaire of the Year’-prisen.

Next ble grunnlagt i 2000 og har i dag hovedkontor i Køln i Tyskland. Her ser de mange unike Next-lampene og lampeseriene dagens lys ved hjelp av talentfulle lampedesignere. Det imponerende utvalget av lamper har i mange år skapt stor glede blant private kunder med et spesielt godt øye for kvalitet. Men next-lamper er også å finne i bedrifter, i restauranter og på storsentre samt andre steder der man verdsetter godt lys i spennende former.

next