Meny
Meny

Goosy skrivebordslampe, høyde 50 cm, 4W LED 3000K 360lm

4W
Pris fra: 1215,-
Inkl mva.
Goosy skrivebordslampe, høyde 50 cm, 4W LED 3000K 360lm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GullGull
SortSort
SølvSølv

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 18655/04-H
Produktbeskrivelse
Goosy skrivebordslampe med integrert LED-belysning og fleksibel arm. Lampen kan dimmes i tre steg med touchdimmer på lampe. Lampen har også USB-utgang for opplading av mobiltelefon og nettbrett. Velg mellom flere farger.
Betjening Med touchdimmer
Mål: Høyde: 35 - 50 cm
Bredde: 10,5 cm
Dybde: 38 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 360 Lumen
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Vekt: 1,75 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.