Meny
Meny

Len bordlampe, høyde 16 cm, Mørkt tre (restlager)

5W
541,-
Inkl mva.
Len bordlampe, høyde 16 cm, Mørkt tre (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående

Varekode: E66 45561/01/70
Produktbeskrivelse
Bordlampen Len flørter med tyngdekraften. Lyskulen er i opalt glass og ser ut til å sveve over lampefoten. Takket være den innebygde berøringsbryteren har lampeunderlaget en perfekt jevn finish. Denne bordlampen vil garantert være et blikkfang i ditt hjem. Glasskulen sprer lyset jevnt og fint.

Merk at basen er i metall og fungerer som touch-bryter.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 16 cm
Diameter: 10 cm
Lengde ledning: 140 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 0,5 kilo
Materiale: Glass / Metall
Annet: Touch-bryter
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.