Meny
Meny

Zilda bordlampe, høyde 25 cm, Sort

40W
608,-
Inkl mva.
Zilda bordlampe, høyde 25 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 18 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 08526/01/30
Produktbeskrivelse
Zilda bordlampe er en moderne lampe i matt sortlakkert metall. Passer bra som stemningsbelysning på en hylle, kommode eller støttebord. Benytt gjerne en E27 dekorpære for ekstra fin effekt.

Bryter på ledning. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde (uten pære): 25 cm
Bredde: 12 x 12 cm
Lengde ledning: 160 cm
Vekt: 0,6 kilo
Materiale: Metall
Annet: Bryter på ledningen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.