Meny
Meny

Galloway bordfot for dekorpære, Sort/Messing

40W
269,-
Inkl mva.
Galloway bordfot for dekorpære, Sort/Messing is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 8 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 2011075003
Vi har flere modeller i Galloway-serien. Her finner du Galloway fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Galloway bordlampe er en moderne bordlampe for dekorpære. Med enkle linjer og messingdetaljer er denne lampen ment å sette en varm stemning til et nordisk minimalistisk interiør. Tekstiltrukket ledning. Sett ditt eget preg ved bruk av en E27 dekorativ lyspære.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 17,5 cm
Diameter: 5,5 cm
Diameter fot: 10 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.