Meny
Meny

Implosion 487 krystallpendel, diameter 21 cm

60W
9900,-
Inkl mva.
Implosion 487 krystallpendel, diameter 21 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 501501201
Produktbeskrivelse
Denne krystallampen er basert på ideen om en implodert lysekrone. Den er liten i størrelse, men massiv og imponerende i formspråk og design. Lampen består av en mengde prismer som henger tett og ujevnt, og som bryter lyset mange ganger og kaster en mengde regnbuefargede lysrefleksjoner rundt i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut

Utførelse i polert messing. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Bredde: 21 cm
Høyde: 21 cm
Vekt: 5 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs