Meny
Meny

Illusion Half vegglampe

50W
X2
6150,-
Inkl mva.
Illusion Half vegglampe is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E34 442-H
Vi har flere modeller i Illusion-serien. Her finner du Illusion fra Northern
Produktbeskrivelse
Illusion kombinerer både funksjonen av et bord og en lampe. Kombinasjonen blir et blikkfang, samtidig som det gir deg en plass å sette fra deg god drikke eller legge fra deg nøklene dine.

Den sorte utgaven gir fra seg et mer dempet lys enn den hvite utgaven, som sender et klart lys ned fra skjermen. Illusion ble inspirert av Kjæragbolten, en stor stein klemt fast i en kløft over Lysefjorden i Rogaland.

Lampen har snorbryter.

Lyspærer medfølger ikke. Husk 2 pærer til hver lampe.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 72 cm
Bredde: 45,5 cm
Dybde: 22,5 cm
Lengde ledning: 300 cm
Materiale: Aluminium / Stål
Annet: Trasparent ledning
Tilleggsinformasjon
Designer

Hareide Design

Hareide Design

Hareide Design ble etablert i 2000 av Einar Hareide, tidligere designer for Saab Motor. Hareide Design er et internationalt designfirma for industriell design, og består av en gruppe håndplukkede designere fra  Oslo og Gøteborg. Selskapet har en omfattende portefølge som inkluderer Volvo Trucks, Bombardier, Rolls-Royce Marine, Jøtul, Kongsberg Maritime, Posgrund Porselen, Adax and Odim, for å nevne noen.
Hareide Design har så langt vunnet 19 priser for utmerket design fra det norske Designrådet, i tillegg til å få international annerkjennelse. I 2006 ble to av deres produkter, AutoSock og Starloop, innlemmet i en permanent samling ved Museet for moderne kunst (MoMA), i New York. Hareide Design har også vunnet 'iF Gold' og tre 'Red Dot' priser. I tillegg til den prestisjetunge 'Red Dot prisen “Best of the best” in 2007 and 2009, som det første norske designbyrådet noensinne.