Meny
Meny

ILI_ILI Gone Fishing takpendel

2516,-
Inkl mva.
ILI_ILI Gone Fishing takpendel is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 AAB-H
Vi har flere modeller i ILI-ILI -serien. Her finner du ILI-ILI fra Grupa Products
Produktbeskrivelse
Modul oppbygget pendellampe i unikt design. ILI_ILI Gone Fishing er en modul oppbygget pendel i et unikt design med minimalistiske trekk, nesten som en skulptur i seg selv. Lyset er rettet nedover, og er perfekt over kjøkkenbordet og arbeidsbordet. Pendelen fås i 3 standard farger svart, hvit, grå og i bestillings farger gul, grønn og blå. Der fås 8 forskjellige varianter av ILI_ILI pendlerne fra Grupa.
Produsent
Grupa Products

Grupa er et designstudio som produserer håndlagde produkter i høy kvalitet.

I tillegg til at vårt designstudio har gjort suksess og vunnet priser i et tiår, bestemte vi oss i 2012 for å produsere og distribuere kvalitetsproduktene under vår egen merkevare - Grupa products.

Idéen vår er enkel - hva med å ikke la noe være tilfeldig? Vi involveres oss i utviklingen av våre egne produkter fra tegnebordet til produktet sendes til våre kunder. Resultatet er produkter vi kan stå for ett hundre prosent.

Grupa produkter er et resultat av alt som inspirerer våre designere. Produktene skiller seg ut med innovativ design, minimalisme, funksjonalitet, en gjør det selv tilnærming og fleksibiliteten med egne valg. I dag er vi stolte av å være en naturlig del av menneskers private hjem og arbeidsplass - kontorer, hoteller, barer ...

Vi vil gjerne dele denne ideen med deg.