Meny
Meny

Hidden plafond, med bevegelsessensor, diameter 29 cm

25W
X2
754,-
Inkl mva.
Hidden plafond, med bevegelsessensor, diameter 29 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 8 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 72166032
Produktbeskrivelse
Hidden er en spennende innendørs taklampe med integrert bevegelsessensor fra Nordlux. Montér den foreksempel i entréen, badet eller gangen. Plafonden er laget i opalhvitt glass og børstet stål og er utstyrt med en mikrobølgesensor. Mikrobølgesensor betyr at lampen tenner ved bevegelse. Sensoren er skjult inne bak det opalhvite glasset. Vi anbefaler bruk av 2x8W LED-pærer. Sensorens rekkevidde kan ses på bilde [2].

Det er tre muligheter for justering av sensoren. Rekkevidde/følsomhet (3-10 meter), tidsindstilling (8 sekunder-12 minutter) og lysfølsomhet som hindrer at lampen tennes når det er tilstrekkelig lys i rommet (2-2000lux).
Mål: Diameter: 29 cm
Høyde: 10 cm
Materiale: Børstet stål/Glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: