Meny
Meny

Herakles 437a krystallkrone, diameter 110 cm

40W
X16
99500,-
Inkl mva.
Herakles 437a krystallkrone, diameter 110 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 311001704
Produktbeskrivelse
Herakles-serien er en serie store krystallkroner i senklassisistisk stil, kjennetegnet ved det stilrene designet. Lampen er full av vakre detaljer, som i kombinasjon med størrelsen skaper en helt unik karakter. En krystallkrone på denne størrelsen passer best på et rom med stor takhøyde. Skal man kunne gå under kronen burde det være 210 cm fra gulvet til lampens bunn.

Lampen består av to ringer, hvor den øverste er forbundet til det luftge, detaljrike toppartiet, som er dekorert med piggformede prismer og åttekantede prismer, også kalt myntprismer. Herfra leder et fossefall av lenker fulle av myntprismer til den nederste ringen, hvor 12 rikt dekorerte armer med holdere til stearinlys løfter lampens stiluttrykk og gir den et mektig og herskapelig preg. Herfra danner en mengde piggformede prismer og myntprismer en pose som avsluttes med tre etasjer av piggprismer. Prismene bryter lyset og kaster en kaskade av dekorative, regnbuefargede lysrefleksjoner rundt i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 110 cm
Høyde: 154 cm
Vekt: 53 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs