Meny
Meny

Halo-Star 6-Kit, Hvit (restlager)

10W

Vanlig pris: 523,-

Special Price 150,-

Inkl mva.
Halo-Star 6-Kit, Hvit (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående

Varekode: E10 1546011
Produktbeskrivelse
Flott og spennende spot.

Hver spots diameter er 3,5 cm og hulldiameteren er 2,8 cm. Leveres inklusive lyskilder (6x10W G4), og transformator (20-60W).

Lampen er utgått og utsolgt fra produsent. Kun ett sett igjen på eget lager for omgående levering.

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 3 cm
Diameter: 3,5 cm
Spotdiameter: 2,2 cm
Hulldiameter: 2,8 cm
Materiale: Metall
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.