Meny
Meny

Halifax oppladbar bordlampe 4W LED, Hvit

4W
419,-
Inkl mva.
Halifax oppladbar bordlampe 4W LED, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 47635001
Produktbeskrivelse
Halifax bordlampe er en oppladbar lampe. Du kan velge å ha lampen koblet direkte på 230V eller koble den fra og ha lys i inntil 4,5 timer. Lampen har varmhvitt lys på 2700 Kelvin og leveres med integrert LED.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 24,5 cm
Diameter: 19,2 cm
Lengde ledning: 120 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 200 Lumen
Forventet levetid: 20 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 220°
Materiale: Plast
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.