Meny
Meny

Gullregn 018c krystallkrone, diameter 46 cm

40W
X3
8800,-
Inkl mva.
Gullregn 018c krystallkrone, diameter 46 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 504502201
Produktbeskrivelse
Gullregn-serien er en serie vinduspendler og krystallkroner i retrostil, basert på 50- og 60-tallets lysekronedesign. I denne størrelsen har lampen et mektig og lukseriøst uttrykk som gir rommet særpreg og karakter. Den er ideell i rom med stor takhøyde.

Lampen er overstrødd med lange kjeder, fulle av åttekantede prismer, eller myntprismer, som skaper et fantastisk spill av lysrefleksjoner i hele rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i polert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 46 cm
Høyde: 83 cm
Vekt: 8 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs