Meny
Meny

GU10 LED, 3W, 110° spredning

3W
49,-
Inkl mva.
GU10 LED, 3W, 110° spredning is available for purchase in increments of 1

Levering: 11 stykk omgående
Leveringstid fjernlager: 10 virkedager

På lager

Varekode: E10 1355070
Produktbeskrivelse
3W SMD-LED, med god spredning og varmt lys. Meget godt egnet for utendørs belysning. Anbefales benyttet på blendefrie lamper med GU10-sokkel.

Ikke anbefalt for innendørs bruk.
Mål: Lengde: 5,8 cm
Diameter: 5,5 cm
Lysspredning: 110°
Farge på lyset 2700 Kelvin
Kan dimmes: Nei
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Lysstyrke: 200 lm / 100 cd
Fargegjengivelse CRI > 80
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.